Sadepäivän raparperipiirakka
300 g |
rasvaa |
|
|
||
2,5 dl |
sokeria |
|
|
||
2 kpl |
kananmunia |
|
|
||
6 dl |
vehnäjauhoja |
|
|
||
2 tl |
leivinjauhetta |
|
|
||
TÄYTE |
||
|
||
2 kpl |
kananmunia |
|
|
||
3 prk |
kermaviiliä |
|
|
||
1 dl |
sokeria |
|
|
||
2 tl |
kanelia |
|
|
||
runsaasti |
raparperia (pieniä paloja) pinnalle |
- Vatkaa pehmeä rasva ja sokeri vaahdoksi.
- Lisää munat yksitellen voimakkaasti vatkaten.
- Sekoita vehnäjauhot ja leivinjauhe keskenään ja lisää ne joukkoon.
- Levitä taikina uunipannulle (levitä myös reunoille).
- Sekoita täytteen osat keskenään ja levitä se taikinan päälle.
- Heittele päälle runsaasti raparperia. Lopuksi voit lisätä ripauksen kanelia pinnalle.
- Paista uunissa 200'C n.30min.
NAUTI!