..alkoi koulussa viimeinen lukuvuosi :) Siis ajatella viimeinen kolmas vuosi! Hiphei pian musta valmistuu eläintenhoitaja eikä tarvi käydä koulunpenkkiä kuluttamassa =)

Syyslukukausi alkoikin sitten kovin raskaasti, kun ekalla viikolla oli huimat 4 päivää koulua, jonka jälkeen mulla alkoi 2-viikon loma :D Kyllä kannatti tehdä opinnäytetyö valmiiksi jo alkuvuodesta, kun kaikki siihen tarkoitetut 2-viikon etäopiskelujaksot voi puuhailla ihan jotain muuta!

Tällä viikolla ollaankin sitten Taran kanssa oltu vissiin joka päivä jossain metsäretkellä, kun isäntäkin on ollut päivät töissä. Useimmiten ollaan oltu ihan läpimärkiä retken päätteeksi, mutta Tara on ollut sitäkin onnellisempi päästessään vapaasti juoksentelemaan hajujen perässä.. Illalla onkin sitten uni maittanut :) Itse innostuin piiiiiiitkästä aikaa keräilemään mustikoitakin, mutta saldo jäi niin pieneen että päätin tehdä niistä pellillisen mustikkapiirakkaa. Täytyy huomenissa katsoa asiaa uudestaan, jos vaikka ei satais vettä niin vois viihtyä pidemmän aikaa siellä puskassa jotta vois tehdä vähän bisneksiä ;)

Mut hei, pian ollaan jo syyskuussakin.. Lapin viikon mittaista mökkilomaa odotellessa, hihii =)

Mustikat tais voittaa..

...

"Kana meidän, joka olet taivaissa. Pyhitetty olkoon sinun kaulasi.. Aamen." xD Heheh. Iltapalaa koirallekkin ennen nukkumaan menoa tietty..

Ja sitten unille <3