Päätettiin taas lähteä 10km lenkki heittämään Seppälänkankaalle miehen töihin ja kun Tara oli vähän turhan ajoissa lähtemässä lenkille, niin päätettiin sitten käydä kurkkaamassa matkan varrella sijaitseva Aatoksenkadun koirapuisto.

Sattui siellä sitten olemaan kaksi koirakaveria (lapukka ja norfolkinterrieri) joiden kanssa oli oikein mukava leikkiä. Kohta kaveriksi tuli myös joku villakoira..  Vaan sitten kun perästä tarhaan astui vielä musta ja suht pitkäkarvainen bouvier, niin iski meidän neirillä pupu pöksyyn :D Kovasti yritti näyttää hampailla ja ääntä käyttäen, että mun lähelle ei kannata tulla, mutta lopulta kuitenkin tuli aina mun viereen.

Voi toista ^^ "Kamala kun sellanen kaks kertaa isompi ja kamalan karvanen kaveri tuli muka leikkiin mun kaa!? No eihän se voinu mikään koira olla O.o"

Kyllä se siitä sitten leikiksi pikku hiljaa muodostui (ainakin niiden toisten koirien kanssa), mutta vähän sitä isoa mustaa oli väistettävä. Just kun oltiin lähdössä niin päästiin moikkaamaan vielä oikein komiaa rotikka poikaakin =)

..Kyllä nyt maittaa uni!