Kyllä sitä on odotettukin!

Ens perjantaina johonkin aikaan yöstä suuntaa auton nokka kohti Savukosken maisemia :) Matkaan lähtee minun lisäkseni avokki ja Tara. Mersutmarsut ja muut ökkömönkijäiset jää luottohoitajan hoiviin kotihoidettaviksi..

Kohteena meillä on sähkötön, vedetön... hienoukseton kämppä joen rannalla luonnon helmassa johon kuuluu myös rantasauna. Taralle taitaa iskeä valinnan vaikeus, kun tarjolla on myös 2 koirankoppia ;) Lähimpiin naapureihinkin on sellanen 6km.. Läheltä löytyy hyvät metsästys ja kalastusapajatkin.

Ahh.. Kuulostaa niin hyvältä mun korvaan =) Sitten vielä kynttilävalaistukset ja kaikenmaailman luonnon kauneudet siihen päälle.... ^^

Vaan saas nähdä mitä Tara tykkää kun vapaus koittaa ja se pääsee ens kertaa kunnolla tositoimiin lintumetälle :P Ollaanhan sitä eräilyä harrastettu muulloinkin, mutta onko se oppinut niillä reissuilla linnuista..? Nyt saakin sitten viimestään ruveta oppimaan! Iltaisin varmasti maistuu neirolle uni, sitä en edes uskalla epäillä. Ja kun kotia joskus mahdollisesti ehkä viikon päästä löydetään, niin seuraavan viikon sohva on varmaan paras kaveri :D

Mut joo.. Taidan mennä jatkamaan ajatuksia peiton alle josko se perjantai tulis vähän nopeemmin. Jos viikon päästä kehittelis vähän kuvamatskua tänne :)

Lapin syksyä Hossassa -10