Tara on jo terve, tai ainakin omasta mielestään. Hyppii, pomppii ja virtaa olis vaikka muille jakaa.. Tosin kyllä toi haava tosi hyvältä näyttää, eikä neiti oo särkylääkkeiden loppumisen jälkeenkään kivun merkkejä näytellyt. Hampaat irvessä yritetään syödä antibiottikuuri loppuun :D Ei nimittäin mene edes nakin sisällä lääkkeet alas ja nyt se on ihan varma, että kaikissa ruuissa on lääkkeitä eikä oo syönyt nyt hirveesti mitään.. Tosin ei se ole saanut normaalin tapaan liikuntaakaan, niin ei sillä kauheesti nälkä varmaan oo.

Tänään se pääs mun mukana seikkailemaan junalla Kokemäelle, kun mun täyty tulla viikonlopuks jo lypsään lehmiä ja koulukin jatkuu teoriana pari viikkoa.. Sitten alkaakin 10vk työssäoppiminen eläinkaupassa&eläinpihalla =)

Joops.. Kyllä on ollu jännnnittävää kun pääs pikkukoiran (kaverin jackrusselin) kanssa leikkiin ja sit täällä solussa on pikkukissa mitä on tosi kiva kiusata (varsinkin kun se kissa ei oikeen taida tykätä Tarasta). Kaiken kukkuraks tietysti söi iltapalaks vähän kissanhiekkaa, nam :S Saa nähä mitä kaikkee se saa aikaseks tän viikon seikkailun aikana..