Kylläpäs on ollut mukamas kiirettä ja hoppua, vaikka koulupäivätkin matelee kun ei yksinkertaisesti olla tehty oikeastaan mitään..

Soluasunto näyttää tosi "orvolta", kun jo heti sunnuntai iltana innostuin pakkaamaan kun tänne pääsin :D Siispä nyt onkin kaikki seinät, kaapit ja hyllyt tyhjinä laatikoissa / kasoissa kotiin lähtöä odottamassa.

Vaan on se mukavata maanantaina päästä töihin ja vieläpä kymmeneks viikkoa kotoa käyden. Siis tekemään oikeesti jotain ! Vaikka no emmä väitä etteikö koulussakaan "mitään" oltas tehty näinä parina viikkona, mut silti. Torstai iltapäivälle nyt on oikeasti koulutekemistäkin kun pidetään 20.1.2011 klo 17-> Huittisten Ratsastuskeskuksessa Koiratapahtuma, johon tietysti kaikki tätä lukevat nyt osallistuu eikö vain (: Ohjelmassa on mm. Rally-tokoa kilpailun ja harjoittelemisen muodossa, Match Show sekä Temppurata Buffettia unohtamatta.

Mitäs muuta..

Taralla on kohta jo yksveet ! Se täytti jo 9kk ja sinäkin päivänä taisin jollekkin esitellä, et joo tää on Tara 8kk :D Leikkuusta neiti haavansa kanssa on parantunut tositosi hyvin ja kaikki antibiootitkin sain menemään sen kurkusta alas.

Ja joo, mulla "Hoohetki" lähestyy, kun ajotunteja on enää pari jäljellä ja inssiin pitäs päästä perjantaina, edellyttäen tietysti että torstaina oon teoria-osuudesta päässy läpi. Nii ja vanhentuakkin pitäs taas vuodella, joten viikonloppuna lupasin keittää kahveita kotona jos joku sattuu tulemaan..

Eiköhän siinä ollu kaikki tällä erää =) Loppuun pari kuvaa Taran uudesta viimeviikkoisesta kaverista johon tutustuttiin paremmin kun se oli mulla täällä koululla mukana..

 

1294934862_img-d41d8cd98f00b204e9800998e1294934940_img-d41d8cd98f00b204e9800998e